söndag, december 25, 2005

julafton


julmorgonmys
Vi vaknade lagom tidigt på julaftons morgonen och tog en lugn morgon med mycket mys.



julpromenad
Efter många dagar med regn och rusk var det härligt med en solig och varm dag. Vi tillbringade en lång stund nere på lekplatsen innan det var dags att gå hem och fixa julbord.



Julfin Thea, gran och bock
Så här julfin var Thean en stund i alla fall. men det där med tofsar är inte helt lätt att låta bli att pilla på och dra ur. Julbordet var mycket gott, god skinka, god gravlax, goda köttbullar och mycket goda ingefärs och kardemumma marinerade kycklinglår.



Årets första julklapp
Efter en liten siesta för alla inblandade var det dags för klappöppningen. Äntligen tyckte Thea som varit jätteduktig och bara klämt lite på paketen innan det var dags. Massa fina saker fick vi, Thea fick bland annat en docksäng, massa astrid Lindgren filmer och roliga böcker, Erika fick fina halsband, fina kläder, en ny, hel kamera och några böcker, Mathias fick, eftersom det var det enda han önskade sig, en massa talböcker. Vi blev lite stressade i slutet av klapparna eftersom vi var bjudna på middag till Greg, Beth och Sati. Där var det god mat och väldigt trevligt också. Bra Julafton trots att det inte blev någon gröt, eller Kalle Anka, eller Karl Bertil .

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Härligt att få ta del av ert julfirande långt där borta
Det värmde i våra Farmor och Farfars-hjärtan!

10:39 fm  

Skicka en kommentar

<< Home