måndag, oktober 24, 2005

Goblin Jamboree


Thea kastar boll
Sista oktober är det i det här landet Halloween, vilket alla vet innebär att barnen klär ut sig och går runt och tigger godis. Det har också nått med pumpor och häxor och andra läskigheter att göra. Där ungefär slutar våra kunskaper om Halloween. Affärerna har skyltat med detta sen ”back-to-school” tog slut så att Bay area discovery museum har sitt partaj en vecka för tidigt verkar inte något konstigt. Vi beslöt oss för att åka dit och lära oss mer om hur man firar halloween.



Fiskelycka
Thea är i år utklädd till katt, främst därför att mamma inte stod ut med de idel princess och älv klänningar som man kunde hitta i affärerna, och hon komponerade själv. Är inte Thea världens sötaste katt så säg?



Yeehaa!
Goblin Jamboreet var ett rejält jippo med massor av utklädda barn, en hel del utklädda föräldrar. Massa små attraktioner som ”sätt näsan på pumpan”. ”Golf på kyrkogården” och ”bygg din egen mask”. Det fanns även hoppborgar, kaninklappning och inte minst Ponny ridning. Thea tyckte hästarna var väldigt finaoch berättade noga om att man måste hålla i sig ordentligt… Dock var nog hoppborgen roligast, som vanligt.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vilken mysig kattflicka !
Sedan var det ju det där med hästar och tjejer, det kan bli så att ni inte kommer ha några fritidsproblem i framtiden...
Lillann & Göran

9:06 fm  

Skicka en kommentar

<< Home