måndag, februari 13, 2006

Tennesse Valley


Folktätt
I våran serie exkursioner i Golden gate national parks har turen nu kommit till Tennesse valley, som ligger mellan Marin Headlands och Muir Woods. Det var ett rätt folktätt ställe en söndagförmiddag med superväder. Från den väldigt fulla parkeringsplatsen går det många olika promenadstigar åt olika håll. Vi valde dock att gå "huvudattraktionen" en "stig", öppen för hästar, cyklar och allt möjligt, som gick ner längs dalen till stranden.



landskapet
Efter en stund blev asfaltsvägen i alla fall till små grusvägar som delade sig i två varianter, en undre och en övre väg. Vi gick den övre ner till stranden och den nedre tillbaka. Landskapet var väldigt kargt och maffigt och vädret helt otroligt.



stranden
Stranden var, förutom att det var lite för mycket folk för våran smak, vild och vacker som stränderna tenderar att vara norrut. Där hade vi en mysig picknic i solen innan vi gick tillbaks igen.



Teaser...
och bara för att reta er hemma i kalla Sverige så såg termometern på bilen ut så här när vi körde hemmåt, nercabbat och med en härligt ljummen fläkt i håret ;-)

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Södertälje, 27 februari 11:19 : -5.7 grader. Celsius.

11:19 fm  

Skicka en kommentar

<< Home