fredag, mars 11, 2005

Biltvätt


Full fart
Tänk dig ett ställe som inte har öppet när det regnar. Lägg till nittionio mexare i regnkläder på en parkeringsplats vid en Shellmack i San Francisco. Lägg till en mexare med videokamera som filmar alltihop. Du har nu en inre bild av en mycket effektiv biltvätt. SUVen (a.k.a. åbäket) är som ny igen.

På väg till min måttligt sträjte frisör Tommy gick jag förbi den lokala vinbutiken och bad om två typiska lokala viner. Elizabeth Spensers cabernet från 2002 var helt ok till fredagsoxfilén från Calmart. Vi kanske borde hälsa på henne nån helg. Matanzas Creek Sauvignon Blanc från 2002 och Sonoma County ligger på kylning i väntan på oväntat besök.

Thea hälsar att hon borstar tänderna bäst själv, helst framför Dora och i ungefär en halvtimma. Pappa försökte sköta borstandet nu ikväll med en rejäl högersving som följd. Å andra sidan är ju pappa (f.d.) kampsportsinstruktör, så reflexmässigt gick han inåt öra mot öra. För er som är intresserade kan jag berätta att det är väldigt svårt att komma innanför räckvidden på en 20-månaders bäbis.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kan man skicka bilar på semester? Vet en som skulle behöva lite californisk omvårdnad... lite tvätt,lite sol och sen en massa surf!

10:16 fm  

Skicka en kommentar

<< Home