torsdag, februari 24, 2005

Indiskt ettårskalas


Tårtskärning
I söndags åkte vi ner till Santa Clara för att fira att Mathias kollega Jangas dotter Sana fyllde ett år. Indiska ettårsfester verkar vara en stor grej. Janga hade hyrt en indisk restaurang och bjudit ett sextiotal gäster. Vi och Greg (en annan kollega) med familj var de enda västerlänningarna.

En rysk man i Nalle Puh-kostym lekte och dansade med barnen. Thea, som detaljstuderat Dora den sista tiden, visste dock mycket väl att björnar jagar små flickor som gillar blåbär och höll sig på behörigt avstånd. (Mot björnar verkar inte "no swiping" hjälpa.) Däremot fanns det gott om stora barn att leka med. Thea var jätteduktig på att dela med sig av alla ballonger och annan utsmyckning hon plockade ned från väggarna.

Så vad är då förväntad klädsel på ett indiskt ettårskalas? Sari för kvinnor och jeans och t-shirt för män visade det sig. Mathias som intervjuat sig fram till att kostym och slips vore lämpligt tog av slipsen och la den i fickan. Erika såg, som alltid, strålande ut.

Musiken varierade från Disney till judiskt till Wagner.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Var är bilden på Erica och Thea i sina sari då?? Jag vill gärna se! Hoppas allt är bra med er, vi har det bra här nere i Palo Alto. // Anna

7:08 fm  
Anonymous Anonym said...

Och jag vill gärna veta vad ni åt! En indisk fest liksom, måste ha varit en hel del mumsigt!
Kram!
/Towe My

1:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home