söndag, januari 30, 2005

Lördagsutflykt



latte

Efter att ha tillbringat tre helger i vår lägenhet var det dax för lite luftning. Det visade sig dessutom vara en super dag med strålande sol från en klarblå himmel. Den första på länge. (vilket medför att folk har allt ifrån vinterrockar till shorts och t-shirt på sig) Vi började dagen med frukost på Ellas. Thea tyckte latteskum var gott och åt jättemycket pannkakor och frukt.



fortpoint

Efter frukosten satte vi oss i bilen och åkte till Fort point som ligger nedanför golden gates södra (vårt håll alltså) fäste Där var det stora läckra vågor som massa "daredevils" surfade i, vilt trotsande de stora stenarna som stack upp. Vågorna slog upp över strandkanten så om man parkerade för nära fick man sin bil översköljd. Det verkade dock inte bekomma mannen som satt kvar i bilen och njöt av effekten. På taket av fortet hade man en vidunderlig utsikt över havet och stan och Thea gillade att klättra på de gamla kanonlavetterna. Fortet var dessutom ett museum som vaktades av en man i uniform från inbördeskriget.





Trut

Efter att vi varit kulturella nog så åkte vi över bron till den lilla staden Sausalito där vi åt lunch och gick lite på strandpromenaden och tittade på vattnet och måsarna.



trött

Efter att ha varit på så här mycket äventyr, somnade Thea i bilen och sov sen middag i 3 timmar... Jätteskönt för alla inblandade.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Underbart! Det värmer våra hjärtan...
Kram Farmor & Farfar

7:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home