fredag, januari 14, 2005

Fullt hus


Moster Sofia
Moster Sofia har varit här från en vecka innan jul till strax efter nyår. Här har hon bland annat fått en god lektion i Champagnevetande på kvarterets vinbutik och shoppat i både Castro och Hight Ashbury. Tyvärr har hon, liksom de andra gäster som varit här eller tittat förbi kring årsskiftet fått se Kalifornien från dess allra sämsta sida. Regnet att vräkt ner över ”staden” (man säger så här [nej Pop, man får inte säga Frisco]), uppe i bergen har snön vräkt ner och i södra Kalifornien kring LA har det varit så svåra översvämningar att folk faktiskt drunknat. Inte en solglimt på många dagar, det är så att man kan tro att Kalifornien gått sönder.

Samtidigt med Sofia har Tomas och Annika varit här. De kom dagen innan julafton och firade både jul och nyår med oss i regnet. Tomas visade på skillz så väl när han tämjde XPSP2 så att vi fick komma förbi fascistbrandmuren ut på Internet som bland vinhyllorna på Cal-Mart. Annika har shoppat, vilat upp sig, gjort oändligt många och goda snittar till nyårsmiddagen och shoppat ännu mer.


Martha Stuart?
En morgon i mellandagarna lämnade vi våra gäster ensamma för att shoppa på stan. Då drack de Bloody Mary till lunch och gick på Hooters. Efter det blev vi mer restriktiva.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Om du ens skulle få för dig tanken att kalla mig för Martha igen så kommer du kvickt bli en ofrivillig prenumerant på nyhetsbrev och diverse annat vansinne. Bara så att du vet! ;)/A

10:31 em  

Skicka en kommentar

<< Home