tisdag, oktober 19, 2004

Virtuell tur


köket
Först när man kommer in i lägenheten så har man köket till vänster. Köket är ett arbetskök med rejäla rostfria maskiner, luckor i något ljust träslag och stenbänkar. Ordentligt med skåpsutrymme samt rejäla arbetsytor, där finns också garderoben med tvättmaskin och torktumlare. Köket delas av mot vardagsrummet av en bardisk.




vardagsrum

Rätt fram i lägenheten är vardagsrummet som delas i två delar, matdel och soffdel av två skojjiga pelare. Bakom Tvn som skymtas till vänster finns vår öppna spis och på andra sidan är datorbordet (där jag sitter nu) Dörren till höger går ut på en av balkongerna.




Theas rum

På högra sidan av vardagsrummet finns Theas rum. Det är ett rejält stort rum med skojjiga spegeldörrar till garderoberna. Thea har också fått lite lagom stora möbler som är jättekul att klättra på.



Sovrum

Till vänster om vardagsrummet ligger "the master bedroom". Det är ett jättestort rum som inte har så mycket möbler. Rummet har utgång till balkong 2 och sitt egna badrum.




badrum
"Master bathroom" ligger innanför sovrummet (faktiskt till vänster om köket) och är ett härligt stort badrum med dubbla handfat och badkar. Det andra badrummet ligger mitt emot Theas rum och har duschkabin.





2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Har ni skaffat städhjälp?
Mycket instruktivt! Men virtuellt?!

8:18 fm  
Anonymous Anonym said...

Tack för guideningen , kul att se

4:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home