söndag, augusti 22, 2004

Italiensk Middag i Tiburon

21-08-04_1739.jpg
Efter lunch föll vi till föga och åkte över Bay Brige till Oakland och den enda plats vi känner till som säljer möbler i andra material än körsbär, mahogny och valnöt. Ett relativt framgångsrikt besök, även om de saker vi verkligen ville ha naturligtvis inte fanns inne. Allt fick utan problem plats i det monsturösa blå åbäket.

Efter att ha packat bilden åkte vi norr ut och över Richmond-San Rafael Bridge in i Marin county ner till Tiburon. Vägen var lite krokig och Thea mådde inte bra av det, men efter att ha fått byta kläder blev hon på strålande humör igen. Utsikten från standpromenaden och den lilla hamnen i Tiburon är strålande. Det var en klar dag och San Francico gator, hus och skyskrapor syntes tydligt i solen. (Tyvärr syns de inte på bilden, den är tagen med min telefon - man kan inte få allt.)

I Tiburon åt vi middag på en utmärkt Italiensk resturang. Ewy och jag åt ravioli, Erika valde canneloni och Thea fick penne och köttfärsås som hon åt med hela ansiktet, händerna och stora delar av kläderna. Efter maten somnade Thea i bilen och vi körde hem över Golden Gate.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vad är det för fel på valnöt?
Mina högtalare är ju fina ochbra och i valnöt :-)

5:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home