onsdag, januari 03, 2007

Jullov


Då vi glömde sladden för bildöverföring i Varberg kommer bildbevis lite senare. Vi har i alla fall haft en trevlig jul nere hos morföräldrarna i Varberg. Bilfärden ner gick i proppfull bil, Thea och Gabriel är nu försedda och ekiperade med både det ena och andra. Jag och Mathias fick också många trevliga julklappar.


Nyårshelgen firades i vårt egna hus med besök av Petter och Cissi samt Anna, Åke och Sofie. Mycket kul och eftersom P&C stannade sådär 12 timmar längre än planerat så hoppas jag att gästerna trivdes också. Det är väl dock så att göra plockbuffebord i stället för vanlig middag för att spara tid kanske inte var en helt riktig ide. Men det var ju gott och bra och räckte till lunch, middag och lunch under de följande dagarna. Många raketer blev det också, krutröken låg tät över nejden kring tolvslaget.

Nu har jag, Thea och Gabriel jullov medans Mathias jobbar. Igår hälsade vi på hos kusin Agnes och fick en god middag. Idag har vi lekt med Arvid och fick en god lunch så oss går det ingen nöd på alls. ;-).

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Trevligt att äntligen se en uppdatering! Verkar som om ni haft trevliga helger, god fortsättning! :o) /TM

11:35 fm  
Blogger Åke Helgstrand said...

Vi hade det ju jättebra!
... saknar dock vinet från påvens nionde slott :-\

8:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home