tisdag, september 14, 2004

Ketchup

Förra fredagen, den tredje, var Thea ensam hemma med mormor och morfar. Därefter tog Mormor och morfar semester från semestern. Erika och Mathias utnyttjade tillfället för att ge sig ner på stan.

Vi började med drinkar på Harry Denton’s Starlight Room där vi kunde se solnedgången över staden från Hotell Drakes översta våning. Harry är tydligen någon sorts lokalkändis, men vi glömde titta om han var där. Både drinkarna och solnedgången var hursomhellst utmärkta. Mathias rekommenderar dig att prova en Cable Car på Starlight Room nästa gång du är i SF!

Hmm... heter landet verkligen så?
Och vem är i så fall president?

På råd från vår servitris på Startlight Room gick vi vidare till Ploof, där vi (som vi instruerats) frågande efter Bruno och direkt fick ett bord. Varmt väder, gott svalt vin, och utmärkt mat.

På lördagen var vi vid Fishermans Warf med alla turisterna. Inte så bra.

Under veckan började Thea sin inskolning på dagis. De första två dagarna gick bra, sen har hon varit lite ledsen, så vi fortsätter med korta besök. Det finns gott om tid att vänja sig på.

Mathias har fortfarande inte lyckat köpa någon gi, me som tur är kan han spela tennis istället. Vi hittade en bana i en park vid jobbet i det läskigt tillrättalagda villaområdet med söta små kanaler och broar. Alla husen är färgmatchade och alla grönområden klanderfritt skötta av trädgårdsmästare. Det är klarblå himmel varje dag, och vi åker till banan i Mickes nya, svarta leksaksbil. Efteråt kan man duscha på gymmet där Oracle håller med allt från handduk till hårspray. ”Sommarland” samanfattade Micke. Fråga honom gärna hur det går i tennisen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Arnold är president....

7:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home